Παρασκευή Σοκολάτας

Manolitsis Nikolaos Written by 

(7 votes)
Παρασκευή ζεστής ή κρύας σοκολάτας Παρασκευή ζεστής ή κρύας σοκολάτας

Για παρασκευή ζεστού ροφήματος:

Παρασκευή σε επαγγελματική μηχανή καφέ, στο ακροφύσιο του ατμού:
    • Προσθέτουμε (40gr) προϊόν σε (200ml) γάλα πλήρες και ζεσταίνουμε έως τους 70 βαθμούς

Παρασκευή σε σοκολατιέρα:
    • Προσθέτουμε (800gr) προϊόν σε (4500ml) γάλα πλήρες και ζεσταίνουμε έως τους 60-65 βαθμούς

Για παρασκευή σοκολάτας γάλακτος (ibrik):

    • προσθέτουμε (38-40gr) προϊόντος

    • 1 φλιτζάνι (200ml) γάλα πλήρες

Παρασκευή στο μπρίκι:
  • Προσθέτουμε τα παραπάνω υλικά στο μπρίκι και ανακατεύουμε συνέχεια έως τους 60-65 βαθμούς.

Για παρασκευή κρύου ροφήματος σοκολάτας:

    • προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας (45gr) προϊόντος

    • 1/2 ποτήρι (120ml) γάλα πλήρες

    • 1/2 κουταλιά ζάχαρη

Παρασκευή στην φραπεδιέρα:
    • Προσθέτουμε τα παραπάνω υλικά και χτυπάμε στην φραπεδιερα με πάγο, σερβίρουμε με έξτρα πάγο.

Παρασκευή στο μπλέντερ:
  • Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ με πάγο ( 7-8 παγάκια) και σερβίρουμε.

Παρασκευή στην γρανιτιέρα:
  • Σε (4000ml) γάλα πλήρες προσθέτουμε (1000gr) προϊόν.