Παρασκευή Σοκολάτας
Written by
Manolitsis Nikolaos
Για παρασκευή ζεστού ροφήματος:
Παρασκευή σε επαγγελματική μηχανή καφέ, στο ακροφύσιο του ατμού:- Προσθέτουμε (40gr) προϊόν σε (200ml) γάλα πλήρες και ζεσταίνουμε έως τους 70 βαθμούς
Παρασκευή σε σοκολατιέρα:
- Προσθέτουμε (800gr) προϊόν σε (4500ml) γάλα πλήρες και ζεσταίνουμε έως τους 60-65 βαθμούς
Για παρασκευή σοκολάτας γάλακτος (ibrik):
- προσθέτουμε (38-40gr) προϊόντος
- 1 φλιτζάνι (200ml) γάλα πλήρες
Παρασκευή στο μπρίκι:
- Προσθέτουμε τα παραπάνω υλικά στο μπρίκι και ανακατεύουμε συνέχεια έως τους 60-65 βαθμούς.
Για παρασκευή κρύου ροφήματος σοκολάτας:
- προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας (45gr) προϊόντος
- 1/2 ποτήρι (120ml) γάλα πλήρες
- 1/2 κουταλιά ζάχαρη
Παρασκευή στην φραπεδιέρα:
- Προσθέτουμε τα παραπάνω υλικά και χτυπάμε στην φραπεδιερα με πάγο, σερβίρουμε με έξτρα πάγο.
Παρασκευή στο μπλέντερ:
- Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ με πάγο ( 7-8 παγάκια) και σερβίρουμε.
Παρασκευή στην γρανιτιέρα:
- Σε (4000ml) γάλα πλήρες προσθέτουμε (1000gr) προϊόν.
Tagged under :