Τρόποι Αποστολής

Το litsi.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα.
Για αγορές άνω των 20€ δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1 - 2 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος και για παραγγελίες που θα έχουν καταχωρηθεί έως τις 12.00, εκτός εάν βρίσκεστε σε απομακρυσμένη περιοχή όπου το δέμα σας θα παραδοθεί εντός 5 ημερών. Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

01 Παραλαβή από το κατάστημά μας χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής.

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα μας στο Ελληνικό χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί. Εφόσον δηλώσετε έγκυρο EMAIL κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώσουμε όταν είναι έτοιμη να την παραλάβετε.

02 Αποστολή με Ε.Λ.Τ.Α. με χαμηλή χρέωση (3 εργάσιμες)

Για αγορές έως 1kg το κόστος είναι 2,6 €. + 0,50€ επιπλέον κιλό. Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη. Παραλαβή από το ταχυδρομείο της περιοχής σας.

03 Αποστολή πόρτα πόρτα
προς όλη την Ελλάδα με 4,40€ έως 2 κιλά +2,00€ επιπλέον κιλό.
Χρέωση αντικαταβολής +3,10€ στο γενικό σύνολο.

04 ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Για αγορές άνω των 20€ δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής
Οι παραδόσεις γίνονται τις ώρες εργασίας του φυσικού μας καταστήματος Δευτ. | Τεταρ. | Σαββ. 8:30 - 2:30 και Τριτ. | Πεμπ. | Παρασκ. 8:30-2:00 & 17:00-20:00.